Irisanalyse

Iris/regnbuehinden er den farvede del af øjet.

Alle kroppens organer og væv afspejles i mønstrene i iris, og hver eneste lille del af kroppen kan aflæses her. Du kender det fra zoneterapi, hvor alle organer har deres helt egen plads under foden.

Irisanalysen er et fantastisk redskab til at få et overblik over dine organers styrker og funktion.


Årsagen til dine nuværende smerter eller andre symptomer kan ofte ses i din iris – fx kan hovedpine stamme fra en ubalance i skjoldbruskkirtlens funktion eller hypofysen, og der vil da ses et tegn på et af områderne for disse kirtler i øjets iris.

Forhøjet kolesterol og blodtryk kan ofte også ses tydeligt i iris.

Tegn i iris kan, udover styrker og svagheder i organernes funktion, også ofte afsløre gamle traumer eller en nedarvet svækkelse i et af dine organer.På samme måde kan mønstre i iris også afsløre dine psykiske styrker og potentialer.

 

Ved første konsultation fotograferer jeg dit øje med et iriskamera, som forstørrer iris. Jeg gemmer derefter billedet digitalt, så vi efter nogle måneder kan tage endnu et billede og sammen iagttage forbedringerne i din krop.

Hvis jeg kan se svaghed i et organ, vejleder jeg dig i forhold til, hvordan du selv kan styrke din krop via kost, vitaminer, mineraler og urter.
Dermed understøtter du det homøopatiske middel, som vil få optimale muligheder for at virke.

 

 

Børn

Jeg laver ikke irisanalyse i forbindelse med behandlingen af mindre børn. Børn kan opleve fotograferingen af iris som et overgreb, når de ikke helt forstår, hvad der sker.
I stedet finder jeg frem til det korrekte homøopatiske middel via dit barns nuværende og tidligere symptomer, sovevaner, cravings og oplysninger om barnets udvikling samt familiehistorien. 

Klinik for Klassisk Homøopati og Irisanalyse

Bakkevej 24, 4241 Vemmelev

Følg på FACEBOOK

Kontakt

Telefon: 58 38 21 32
Email: kontakt@anniskak.dk