Konsultationen

Første konsultation består af en samtale og en grundig irisanalyse, hvorefter et homøopatisk lægemiddel ordineres. Første konsultation varer ca. 2½ time.

Udover at vide noget om dine nuværende symptomer, er det vigtigt for mig at få viden om fx din søvn, cravings i forhold til specielle fødevarer, samt din reaktion på kulde og varme. Det er desuden væsentligt, hvornår dine problemer startede, hvilke sygdomme du har haft tidligere i dit liv, og hvilke sygdomme der er i din familie.

Alt dette må jeg vide, for at jeg som klassisk homøopat kan finde lige det homøopatiske middel til dig, som sætter din egen helbredelsesproces i gang.

Klassisk homøopatisk behandling er altid en helhedsbehandling, som genopretter kroppen og dermed også immunforsvaret.
Migræne eller gigt er fx aldrig enkeltstående symptomer. De ledsages ofte af andre symptomer som fx forstoppelse, gentagne blærebetændelser, angst eller noget helt andet. 
For at opnå optimal sundhed med øget livsenergi, må kroppens fysiske som psykiske symptomer derfor altid behandles som en helhed. 
Jeg er altid meget opmærksom på ikke blot at fjerne et enkelt symptom uden at se på helheden. 

Ved at fjerne et enkelt symptom med gentagne doser af homøopatiske lægemidler - uden at se på mennesket som en helhed,  vil symptomet efter en kortere eller længere periode komme retur.
I nogle tilfælde vil kroppen dog i stedet skabe et nyt og helt anderledes symptom. Det skyldes, at kroppen ikke kommer mere i balance af, at et enkelt symptom fjernes. 
Dette ses fx når mellemørebetændelse behandles med antibiotika. Mellemørebetændelsen forsvinder måske, men i stedet kommer der fx gentagne halsbetændelser eller andet.
Derfor er det vigtigt at behandle hele kroppen i stedet for kun at symptombehandle.
De klassisk homøopatiske midler kan bringe krop og psyke i balance, og en afbalanceret krop er aldrig syg i længere perioder.

Ca 5 uger efter første konsultation skal vi ses igen til opfølgning på det først ordinerede homøopatiske lægemiddel.
Denne konsultation varer typisk 1 time og et kvarter.
Her vil jeg sikre mig, at helbredelsen skrider frem som forventet, og jeg vil evt. ændre det først ordinerede middel.
Forløber helbredelsesprocessen som den skal, går der typisk nogle måneder inden næste konsultation. I den tid arbejder de homøopatiske midler troligt videre med at genoprette balancen i din krop.

Ved akut opstået sygdom, forløber processen betydeligt hurtigere – typisk fra nogle få timer til nogle få dage.  

 

Homøopatiske Lægemidler

Homøopatiske lægemidler er udvundet af råstoffer fra plante-, dyre- og mineralriget. De gives i meget små potenserede doser, dvs. at lægemidlerne er fortyndede og udsat for gentagende rytmiske slag. Derved opnås den effektive og bivirkningsfri behandling, som er kendetegnende for klassisk homøopati.

Lægemidlet er helt konkret nogle få dråber eller sukkertabletter med det homøopatiske middel dryppet på. Midlet optages gennem mundens slimhinde, hvor det hurtigt sætter kroppens egne helbredende kræfter i gang.


Tavshedspligt

Der findes mere end 4000 homøopatiske midler, og min opgave er at finde netop det middel, som passer på lige dine symptomer - fysiske som psykiske. Alle dine symptomer skaber tilsammen et symptombillede, som leder til lige det ene homøopatiske middel, som kan genoprette lige din krops ubalance.

For at jeg kan finde netop det homøopatiske middel, som sætter dine egne helbredende kræfter i gang, er det vigtigt, at vi får en fortrolig samtale, hvor du er åben om dine symptomer. Så gensidig tillid er altid nøgleord ved samtalen i klinikken.

Jeg arbejder selvfølgelig under fuldstændig tavshedspligt.

Klinik for Klassisk Homøopati og Irisanalyse

Bakkevej 24, 4241 Vemmelev

Kontakt

Telefon: 58 38 21 32
Email: kontakt@anniskak.dk